Despre noi

JETPIK a fost înfiinţat cu o idee simplă: îngrijirea orală ar trebui să fie uşoară, dar în acelaşi timp să fie eficientă şi accesibilă tuturor.

JETPIK este pionier în dezvoltarea şi producerea celor mai bune şi mai inovatoare produse de igienă orală de pe piaţă.

Misiunea noastră: să împingem limitele igienei orale zilnice şi să îmbunătăţim calitatea vieţii prin inovare.

La JETPIK înţelegem că viitorul igienei dentare este unul de comoditate şi de eficienţă. Astfel, am revoluţionat sistemul tradiţional al duşului bucal, combinându-l cu aţa noastră dentară de ultimă generaţie. Beneficiile dovedite ale jetului de apă pulsatil combinat cu acţiunea mecanică de curăţare a aţei dentare, fac ca duşul bucal JETPIK să fie de două ori mai eficient decât concurenţa.

CEO-ul şi inventatorul JETPIK, Henry Hu, explică: „Un irigator oral normal este bun în a îndepărta resturile alimentare dintre dinţi. Cu toate acestea, se creează o frecare redusă, necesară pentru o curăţare temeinică a suprafeţei dinţilor şi a liniei subgingivale. Ideea noastră a fost să includem aţă dentară ce pulsează în acelaşi timp cu jetul de apă. Un duş bucal obişnuit este asemănător unei spălătorii auto ce foloseşte doar un jet de apă. Am adăugat acţiunea mecanică a aţei dentare, care este asemenea periilor ce vă curăţă maşina.”

JETPIK are sediul în Los Angeles, California şi este produs în Shanghai, China. JETPIK are o echipă de cercetare şi dezvoltare în SUA ce lucrează non-stop pentru a satisface nevoile clienţilor la nivel global în ceea ce priveşte funcţionlitatea şi aspectul produselor.