De ce să folosim o periuță de dinți sonică?

Cum mă ajută o periuță de dinți sonică? Cum funcționează și care sunt diferențele față de o periuță de dinți electrică? Este mai bună și se justifică prețul mai mare? Vom încerca să răspundem la toate aceste întrebări mai jos.

Dacă folosiți o periuță de dinți electrică clasică sau o periuță manuală, un lucru este cert : veți simți diferența imediat! După cum arată testele, inițial, veți considera periuța sonică neplăcută din cauza vibrațiilor – dar vă veți acomoda foarte repede și veți ramâne credincioși utilizării permanente a unei astfel de periuțe!

De ce?

Rezultatele resimțite după utilizarea unei periuțe sonice sunt evidente și mulți descriu senzația „ca după o curățare profesională!”.

Și așa și este : studiile arată că o periuță de dinți sonică curăță mai bine decât o periuță electrică. Diferența este în tehnologie: în timp ce o periuță electrică funcționează prin rotația capului de periaj, cea sonică curăță dinții prin vibrații. Jetpik are 30000 mișcări pe minut (500 Hz) ce conduc la vibrarea perilor.

Fără presiune și deci fără vătămarea gingiilor

Avantajele vibrațiilor sunt evidente: practic nu mai este necesară aplicarea unei presiuni în timpul periajului, fiind necesară doar plasarea capului în contact cu dinții. În loc de rotații, ce implică riscul vătămării gingiilor (mai ales la periuțele manuale), perii vibrează și astfel îndepărtează toate impuritățile prevenind astfel formarea plăcii bacteriene și a parodontozei.

Un alt avantaj este și albirea dinților după un timp destul de scurt. După doar câteva săptămâni veți observa că dinții devin mai luminoși și mai albi.

Suntem convinși că veți fi foarte mulțumiți de alegerea făcută. Testați JETPIK timp de 30 de zile și simțiți chiar dvs diferența.

Acest magazin foloseste cookies si alte tehnologii pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site!